Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3196g7286kcal607.2g0g543.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu120g72kcal1.2g5.4g4.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)400g1478kcal55.5g289.6g10g16.4g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g799g240kcal8g43.9g4.8g12g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 719g1635kcal36.4g126g101.2g41.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste599g2157kcal173.8g10.2g167.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g25735kcal1764.2g950.2g1663.8g140.2g
Valittu annoskoko5832g12868kcal882.1g475.1g831.9g70.1g
Annoskoko puolitettuna2916g6434kcal441.1g237.6g416g35.1g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308