Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1799g3957kcal197.8g161.9g287.8g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g607kcal0g0g67.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2248g787kcal36g155.1g2.2g31.5g
Vesi1349g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 315g153kcal3.7g29.8g0.6g5g
Suolapähkinä 9g54kcal2.2g0.9g4.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g11423kcal488.6g758.4g726g84.8g
Valittu annoskoko5832g5712kcal244.3g379.2g363g42.4g
Annoskoko puolitettuna2916g2856kcal122.2g189.6g181.5g21.2g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125