Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1692g2155kcal364.7g0g76.1g0g
Sipuli kuivattu 65g176kcal6.8g22.7g1g22.7g
Fenkoli, annos 100g18g5.6kcal0.2g1.3g0g0.6g
Korianteri, annos 10g18g3.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g9g32kcal1.1g4.9g1.5g3.1g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g648g181kcal7.1g31.1g2.6g19.4g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1620g648kcal34g110.1g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1440g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow216g821kcal14.3g20.7g75.6g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g8043kcal857.2g383g326.8g111.6g
Valittu annoskoko5832g4022kcal428.6g191.5g163.4g55.8g
Annoskoko puolitettuna2916g2011kcal214.3g95.8g81.7g27.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521