Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1866g6531kcal248.2g1268.8g44.8g70.9g
Sokeri 813g3301kcal0g812.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1675g553kcal55.3g75.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g718g5167kcal7.2g7.2g574.1g0g
Neilikka, annos 4g19g70kcal0.7g15.2g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g72g223kcal7.9g43.1g5g20.1g
Siirappi 670g2019kcal0.7g496.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g35727kcal640g5437g1249.2g182g
Valittu annoskoko5832g17864kcal320g2718.5g624.6g91g
Annoskoko puolitettuna2916g8932kcal160g1359.3g312.3g45.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450