Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4000g5748kcal640g0g356g0g
Rypsiöljy 324g2865kcal0g0g324g0g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Tilli, tuore 800g240kcal29.5g7.2g6.4g16.8g
Korppujauho 120g440kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Ruokasuola jodioitu 104g2.7kcal0.7g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11672g18856kcal1384.6g224g1377.6g70.8g
Valittu annoskoko5836g9428kcal692.3g112g688.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna2918g4714kcal346.2g56g344.4g17.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230