Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g40g240kcal8.4g2.6g21.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1454kcal70.8g44.4g110.6g20.4g
Valittu annoskoko584g727kcal35.4g22.2g55.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna292g364kcal17.7g11.1g27.7g5.1g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070