Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g219g55kcal2.8g9.2g0.4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow186g158kcal8.6g27.9g0.9g9.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1085kcal89.4g74.2g46.4g18.6g
Valittu annoskoko584g543kcal44.7g37.1g23.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna292g271kcal22.4g18.6g11.6g4.7g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59465