Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g262g524kcal36.7g5.5g39.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g218g131kcal2.2g9.8g8.7g1.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Tilli mauste2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1169g1480kcal78.8g32.6g113.4g2.6g
Valittu annoskoko585g740kcal39.4g16.3g56.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna292g370kcal19.7g8.2g28.4g0.7g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565