Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)117g398kcal7.7g91.2g0.7g0.8g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%234g398kcal44.4g0g23.4g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g146g102kcal4.7g17.5g0.3g0g
Kantarelli eli keltavahvero88g18kcal2.2g1.1g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1169g1830kcal118g219.6g49.6g5g
Valittu annoskoko585g915kcal59g109.8g24.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna292g457kcal29.5g54.9g12.4g1.3g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136