Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.6g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 75g399kcal0.2g0.3g45g0g
Maito,kevyt (valio) 100g75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1169g2987kcal57.8g422.8g113.2g12.8g
Valittu annoskoko585g1494kcal28.9g211.4g56.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna292g747kcal14.5g105.7g28.3g3.2g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287