Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800g1112kcal152g0g56g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Makaroni, tumma 110g396kcal14.8g72.3g3.3g6.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 300g215kcal5.5g43.3g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g4921kcal398g497.2g133.6g90g
Valittu annoskoko5840g2461kcal199g248.6g66.8g45g
Annoskoko puolitettuna2920g1230kcal99.5g124.3g33.4g22.5g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167