Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse400g2960kcal0g0g328g0g
Sokeri 250g1015kcal0g249.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 750g2573kcal76.4g525g9g26.3g
Perunajauhot,rainbow250g810kcal0.2g202.5g0.2g3.5g
Puolukka 2000g776kcal8.8g136g10g52g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1000g650kcal32g48g35g0g
Hermesetas-jauhe50g145kcal0.6g28g0g20g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g21316kcal511g2464.2g990g203.6g
Valittu annoskoko5840g10658kcal255.5g1232.1g495g101.8g
Annoskoko puolitettuna2920g5329kcal127.8g616.1g247.5g50.9g
Arvot/100g100g183kcal4.4g21.1g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144013