Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus2504g751kcal50.1g125.2g7.5g75.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2504g2780kcal576g0g50.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto501g1653kcal135.2g0g120.2g0g
Oliiviöljy 150g1329kcal0g0g150.3g0g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g13243kcal1541.2g284.6g656.4g150.2g
Valittu annoskoko5840g6621kcal770.6g142.3g328.2g75.1g
Annoskoko puolitettuna2920g3311kcal385.3g71.2g164.1g37.6g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890