Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4000g1840kcal128g192g60g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g400g2400kcal84g26.4g216g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g14544kcal707.4g445g1104.2g204g
Valittu annoskoko5840g7272kcal353.7g222.5g552.1g102g
Annoskoko puolitettuna2920g3636kcal176.9g111.3g276.1g51g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070