PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 3311g1263kcal8.9g233.1g3g113.6g
Vehnäjauho puolikarkea 652g2238kcal66.5g456.6g7.8g22.8g
Sokeri 427g1731kcal0g426g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 828g1181kcal103.5g2.5g84.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g351g1897kcal1.4g1.8g210.7g0g
Maito, Kevyt226g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g17075kcal377.6g2320.4g619.6g273g
Valittu annoskoko5840g8538kcal188.8g1160.2g309.8g136.5g
Annoskoko puolitettuna2920g4269kcal94.4g580.1g154.9g68.3g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219