Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1600g2112kcal336g0g80g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1600g3184kcal320g0g208g0g
Margariini, Pirkka10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli400g1200kcal14.4g16.8g120g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g15984kcal1389.4g96.2g1092.8g6.8g
Valittu annoskoko5840g7992kcal694.7g48.1g546.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna2920g3996kcal347.4g24.1g273.2g1.7g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720