Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1000g1699kcal199.9g0g100g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1250g1000kcal18.7g83.7g62.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g70g269kcal16.8g0g23.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g330g901kcal66g3.3g72.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)225g1619kcal0g0g179.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g750g2564kcal51.7g584.8g3g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g16668kcal762.6g1383.8g895.4g49.6g
Valittu annoskoko5840g8334kcal381.3g691.9g447.7g24.8g
Annoskoko puolitettuna2920g4167kcal190.7g346g223.9g12.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924