Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g88g723kcal0g0g80.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2960g977kcal44.4g142.1g11.8g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1120g1232kcal291.2g0g11.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1600g2720kcal123.2g83.2g208g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g11460kcal929g474g623.4g92.6g
Valittu annoskoko5840g5730kcal464.5g237g311.7g46.3g
Annoskoko puolitettuna2920g2865kcal232.3g118.5g155.9g23.2g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985