Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1251g1377kcal97.6g225.3g6.3g113.9g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprikajauhe, punanen5g13kcal0.7g0.9g0.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2253g513kcal12.6g77.7g6.8g31.5g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%2002g3404kcal400.4g0g200.2g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g11755kcal1035.6g649g530g303.2g
Valittu annoskoko5840g5878kcal517.8g324.5g265g151.6g
Annoskoko puolitettuna2920g2939kcal258.9g162.3g132.5g75.8g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373