Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1200g3960kcal192g744g24g72g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto600g1680kcal114g0g132g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1500g450kcal15g90g3g15g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11688g17363kcal1130.8g1753g625.8g202.2g
Valittu annoskoko5844g8682kcal565.4g876.5g312.9g101.1g
Annoskoko puolitettuna2922g4341kcal282.7g438.3g156.5g50.6g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957