Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty288g835kcal63.3g129.5g4.6g0g
Oliiviöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu16g13kcal0.3g2.8g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen156g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5g18kcal0.1g4.5g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 38g74kcal0.5g0.7g7.5g1.7g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.3g3.3kcal0g1g0g0.7g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2445kcal133g295.8g76.6g13.2g
Valittu annoskoko585g1223kcal66.5g147.9g38.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna293g611kcal33.3g74g19.2g3.3g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903