Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka28g249kcal0g0g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g378kcal11.2g77.1g1.3g3.9g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki57g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g57g100kcal0.1g5.5g0.1g0g
Mustikka169g56kcal0.8g10.8g0.7g5.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)28g105kcal4g15.5g2.3g3.1g
Sokeri 20g83kcal0g20.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2589kcal58g364.4g78.2g25.2g
Valittu annoskoko585g1295kcal29g182.2g39.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna293g647kcal14.5g91.1g19.6g6.3g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956