Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer129g665kcal5g72.3g38.7g6.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)48g349kcal0.5g1.9g38.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.5g26kcal0g6.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 65g78kcal2g2.9g6.5g0g
Leivinjauhe 3.2g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.9g0.2g7.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl65g232kcal1.3g1.7g24.5g0g
Sokeri14g56kcal0g13.9g0g0g
Marianne crush 150g48g208kcal0.6g41.6g4.1g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g60kcal3g1.8g3.5g4.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g87g296kcal1.7g68g1.5g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g4414kcal46.4g488.2g249.6g37.2g
Valittu annoskoko585g2207kcal23.2g244.1g124.8g18.6g
Annoskoko puolitettuna293g1104kcal11.6g122.1g62.4g9.3g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497