Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g450g3960kcal0g0g450g0g
Viinietikka 11g2.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g8278kcal31g1g925.4g0g
Valittu annoskoko585g4139kcal15.5g0.5g462.7g0g
Annoskoko puolitettuna293g2069kcal7.8g0.3g231.4g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495