Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1212kcal84.4g39.8g78g14.4g
Valittu annoskoko585g606kcal42.2g19.9g39g7.2g
Annoskoko puolitettuna293g303kcal21.1g10g19.5g3.6g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452