Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g156g55kcal1.6g10.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.1g3kcal0.2g0.5g0g0g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Nautajauheliha 15%125g256kcal22.5g0g18.7g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 16g58kcal3.5g0g5g0g
Munakoiso 234g52kcal1.2g7.3g0.5g5.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 16g31kcal0.2g0.3g3.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g981kcal59.2g41.6g61.4g14.2g
Valittu annoskoko585g490kcal29.6g20.8g30.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna293g245kcal14.8g10.4g15.4g3.6g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465