Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g113g28kcal1.1g5.5g0.2g2.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 156g112kcal2.8g22.6g0.3g1.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g920kcal61.8g63.8g43.2g9.6g
Valittu annoskoko585g460kcal30.9g31.9g21.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna293g230kcal15.5g16g10.8g2.4g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759