Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana700g62kcal3.5g11.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Canderel makeutusjauhe112g430kcal3.2g104.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1750g12600kcal1.8g1.8g1400g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g1750g9030kcal175g399g749g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11704g48637kcal752g1041.8g4613.8g0g
Valittu annoskoko5852g24319kcal376g520.9g2306.9g0g
Annoskoko puolitettuna2926g12159kcal188g260.5g1153.5g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583