Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1700g556kcal10.5g94.5g3.4g43.3g
Lanttu 388g112kcal3.9g17.8g1.2g7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)230g189kcal21.9g25.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g110g594kcal0.2g0.3g66g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Hirvenliha 1410g1585kcal297.9g0g42.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g6084kcal669.2g278.8g225.8g100.6g
Valittu annoskoko5856g3042kcal334.6g139.4g112.9g50.3g
Annoskoko puolitettuna2928g1521kcal167.3g69.7g56.5g25.2g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037