Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Herne, kuivattu, Rainbow999g2818kcal178.9g634.6g9g99.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia800g1119kcal135.9g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g8074kcal639.2g1270.4g163.6g199.8g
Valittu annoskoko5856g4037kcal319.6g635.2g81.8g99.9g
Annoskoko puolitettuna2928g2019kcal159.8g317.6g40.9g50g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128