Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3600g11884kcal72g108g1260g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen720g238kcal23.8g35.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g600g2400kcal0g600g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g720g461kcal25.2g1.4g180g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g216g704kcal16.2g116.6g15.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g31374kcal274.4g1722.6g2910.2g11.2g
Valittu annoskoko5856g15687kcal137.2g861.3g1455.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna2928g7844kcal68.6g430.7g727.6g2.8g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761