Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2036g1550kcal38.3g315.6g4.1g20.4g
Punajuuri 1309g502kcal13.1g90.3g2.6g32.7g
Vesi1891g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g582g931kcal15.7g25g87.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow38g98kcal3.8g3.8g7.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g6164kcal141.8g869.4g203.2g107.4g
Valittu annoskoko5856g3082kcal70.9g434.7g101.6g53.7g
Annoskoko puolitettuna2928g1541kcal35.5g217.4g50.8g26.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013