Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1802g1892kcal261.3g81.1g36g99.1g
Sipuli 781g236kcal9.8g37.5g1.6g13.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3003g751kcal39g126.1g6g0g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 90g637kcal0g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g7423kcal648.6g548.2g233.6g232.4g
Valittu annoskoko5856g3711kcal324.3g274.1g116.8g116.2g
Annoskoko puolitettuna2928g1856kcal162.2g137.1g58.4g58.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740