Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1804g1804kcal306.6g18g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Paprika keltainen 782g236kcal7.3g39.9g1.6g15.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2405g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton301g481kcal24g12g39.1g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g90g725kcal0g0g81.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g7100kcal708.2g193g380.8g45.2g
Valittu annoskoko5856g3550kcal354.1g96.5g190.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna2928g1775kcal177.1g48.3g95.2g11.3g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152