Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g88g725kcal0g0g80.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2968g980kcal44.5g142.5g11.9g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1123g1235kcal292g0g11.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1604g2728kcal123.5g83.4g208.6g44.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g11492kcal931.4g475.4g625.4g92.8g
Valittu annoskoko5856g5746kcal465.7g237.7g312.7g46.4g
Annoskoko puolitettuna2928g2873kcal232.9g118.9g156.4g23.2g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985