Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2901g928kcal95.7g130.6g0g0g
Sokeri 870g3533kcal0g869.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen387g2785kcal0g0g309.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1697g5824kcal173g1188.1g20.4g59.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g26141kcal537.4g4376.6g659.8g118.8g
Valittu annoskoko5856g13071kcal268.7g2188.3g329.9g59.4g
Annoskoko puolitettuna2928g6535kcal134.4g1094.2g165g29.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172