Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3197g767kcal38.4g108.7g6.4g67.1g
Kurkku, tuore959g96kcal5.8g16.2g1g6.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Sokeri272g1103kcal0g271.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g320g64kcal0g20.8g0g0g
Siirappi, tumma22g72kcal0g16.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 288g2544kcal0g0g287.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g9546kcal99.6g912.8g592.6g164.8g
Valittu annoskoko5856g4773kcal49.8g456.4g296.3g82.4g
Annoskoko puolitettuna2928g2387kcal24.9g228.2g148.2g41.2g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633