Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.4g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g17g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi4499g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g203g711kcal6.9g165.2g1.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11718g2125kcal64.4g429.6g8.2g53g
Valittu annoskoko5859g1062kcal32.2g214.8g4.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna2930g531kcal16.1g107.4g2.1g13.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258