Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Palsternakka 67g43kcal0.3g7.9g0.3g3g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Juuriselleri 33g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)100g234kcal11.3g0.5g19.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.3g7.5kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g1234kcal63g68.8g71.8g20.4g
Valittu annoskoko586g617kcal31.5g34.4g35.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna293g308kcal15.8g17.2g18g5.1g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566