Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.7g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Keittojuures, Pirkka125g31kcal1.3g5.6g0.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g63g94kcal12.7g0g5g0g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g361kcal32.6g28g13.2g6.6g
Valittu annoskoko586g181kcal16.3g14g6.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna293g90kcal8.2g7g3.3g1.7g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139