Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto55g153kcal10.4g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g1456kcal93.4g28.2g107.2g14.6g
Valittu annoskoko586g728kcal46.7g14.1g53.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna293g364kcal23.4g7.1g26.8g3.7g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158