Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Herkkusieni 94g15kcal2g0.3g0.3g1.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]38g127kcal4.5g0g13.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1173g1519kcal32.6g23.4g143.8g6.4g
Valittu annoskoko587g759kcal16.3g11.7g71.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna293g380kcal8.2g5.9g36g1.6g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412