Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1877g452kcal34g41.3g5.6g43.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g876g245kcal5.3g52.1g1.8g21.9g
Basilika, kuivattu 7.5g19kcal1.1g1.5g0.3g3g
Vesi, vesijohtovesi 2503g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl501g851kcal90.1g7g50.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g4387kcal265.4g212.8g251.2g137.4g
Valittu annoskoko5860g2193kcal132.7g106.4g125.6g68.7g
Annoskoko puolitettuna2930g1097kcal66.4g53.2g62.8g34.4g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104