Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 640g1417kcal112g0g108.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl24g213kcal0g0g24g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe 3.2g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vesi3999g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali640g135kcal7.7g21.8g1.3g13.4g
Paprika keltainen 272g82kcal2.6g13.9g0.5g5.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka144g16kcal1.6g1.6g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11728g4014kcal258g93g287.8g47.8g
Valittu annoskoko5864g2007kcal129g46.5g143.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna2932g1004kcal64.5g23.3g72g12g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532