Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 667g460kcal33.8g62.4g2.7g20.7g
Vesi4003g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 1067g2331kcal195.1g0g174g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11728g5647kcal461g136.4g353.8g45.4g
Valittu annoskoko5864g2824kcal230.5g68.2g176.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna2932g1412kcal115.3g34.1g88.5g11.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401