Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3009g1372kcal90.3g144.4g45.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1806g2275kcal198.6g5.4g162.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 978g3356kcal99.7g684.6g11.7g34.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo60g427kcal0.2g0.1g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g14859kcal777.6g1669g534.8g68.4g
Valittu annoskoko5868g7430kcal388.8g834.5g267.4g34.2g
Annoskoko puolitettuna2934g3715kcal194.4g417.3g133.7g17.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326