Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4497g1529kcal9g319.3g13.5g80.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)450g3238kcal3.6g3.6g359.7g0g
Sokeri 382g1551kcal0g381.8g0g0g
Kaurahiutale 540g2019kcal78.2g307.6g39.4g54g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g16674kcal181.6g2024.6g825.2g269.8g
Valittu annoskoko5868g8337kcal90.8g1012.3g412.6g134.9g
Annoskoko puolitettuna2934g4168kcal45.4g506.2g206.3g67.5g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408