Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 97g22kcal1.8g2.3g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1177g330kcal7.1g70g2.4g29.4g
Parsakaali brokkoli 1372g481kcal63.4g26.7g4.1g34.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1019g112kcal11.2g11.2g2g10.2g
Kiinankaali 997g199kcal15.6g22.4g3g9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g108g194kcal2.7g45.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g2778kcal207.6g369.8g25g179.4g
Valittu annoskoko5868g1389kcal103.8g184.9g12.5g89.7g
Annoskoko puolitettuna2934g694kcal51.9g92.5g6.3g44.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703