Jogurttibroileri

Lisäksi 1/2 tl inkivääriä, 1/2 tl korianteria ja 1/2 tl neilikkaa.

1. Ruskista fileesuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa.

Lisää joukkoon jäiset sipulikuutiot.

2. Sekoita ruoanvalmistusjogurttiin vehnäjauhot ja mausteet.

Kaada seos paistokasariin.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

3. Tarjoa jogurttibroileri keitettyjen vihannesten ja röstiperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria3600g5184kcal576g90g266.4g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl108g972kcal0g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Ruokajogurtti Valio1600g1440kcal72g80g96g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g16000kcal1324.8g498g944.8g22g
Valittu annoskoko5868g8000kcal662.4g249g472.4g11g
Annoskoko puolitettuna2934g4000kcal331.2g124.5g236.2g5.5g
Arvot/100g100g136kcal11.3g4.2g8.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87990