Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)62g25kcal0.7g4.4g0.3g0.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g44g33kcal2.4g5.3g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus25g85kcal5.8g13.3g0.9g1.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g125g75kcal2g15g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g683kcal48g77g18.8g5g
Valittu annoskoko587g342kcal24g38.5g9.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna294g171kcal12g19.3g4.7g1.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196